+358407677122, Helsinki, Finland.
Kuvan koon ja painon muuttaminen online photoshopilla..

Nykyaikaiset digitaalikamerat tarjoavat korkearesoluutioisia kuvia. Tuloksena olevan tiedoston koko voi olla vähintään 10megatavuja. Tietysti tällaisten valokuvien julkaiseminen verkkosivuilla tai blogeissa ei ole järkevää. Kirjoita selaimesi hakupalkkiin ”online-graafinen editori”, hakutuloksissa näkyvät kaikki suositut online-graafiset toimittajat. Periaatteessa kukin niistä sopii kuvan optimoimiseksi sivustolle. Suosituin Photoshop Online on samanlainen kuin tavallinen Photoshop, jonka avulla voit muokata valokuvia ja kuvia, käyttää erilaisia ​​tehosteita ja kollaaseja.

Painon muutokset online-Photoshopilla useilla tavoilla:

1. Kirjoita halutut arvot kenttään Photoshop> Image>Image Size> ”width” ja “height”, sitten “constrain proportions” (jätä mitat) merkitse rastilla. Vaihtamalla painoa muutamme kuvan laatua. Esimerkiksi 3mb laatukuvan voit turvallisesti laskea laadun 50-200kt, eikä tämä ole havaittavissa monitorissa, mutta tilaa vie kymmeniä kertoja vähemmän.

2. Photoshop> Image> Image-Size, jos ei ole vähennetty riittävästi toinen vaihtoehto> File> Save for web & devices. Näkyviin tulee asetusikkuna, oikeassa yläkulmassa on Quality (laatu)-liukusäädin, vasemmassa alareunassa kuvan paino. Aseta laadun> Low (matalaksi), tarkkaile kuinka paljon paino laskee ja vedä liukusäädin haluttuun arvoon.

3.Tai voit tällä tavalla.Photoshop> File >Save as >muodolistasta valitse esimerkiksi Jpeg ja napsauta sitten tallenna> image option tulee näkyviin liukusäädin. Asetamme laatuluukun arvoon 60-80 ja tallenna optimoitu kuva tietokoneelle.

Close Menu