Optimaalinen kuvan ja valokuvan koko verkkosivustolle.

Digitaalisilla kuvilla on olemassa omat mitat ja paino. Esimerkiksi, standardi kuvan hyvä laatu JPEG-muodossa voi painaa 5 MB mega tavua, ja on mitat 4200×2800 px pikseliä leveys ja korkeus. Standardi päätöslauselma näytön pidetään myös pikseleinä. Suosituimmat koot ovat 1024×768, 1152×864, 1280×960. nämä koot käydettään web sivustolle.

Nyt, jos vertailaa resoluution näyttö 1024×768 ja kuvan koko 4200×2800 on selvä, että se on yli 2 kertaa suurempi kuin seurata itse, mikä tarkoittaa, että selain (Opera, Mozilla, jne.) pakkaa kuvan haluttuun kokoon, tai liukusäädintä ei näy, ja sinun täytyy vierittää sitä. Riippuu sivuston asetukset. Lisäksi, vain näkyvä mitat kuva muuttuu.
Tietenkin, voi ahtaa sivuston kuten mitat, mutta nämä kuvat vievät paljon tilaa isäntällä, koska painavat paljon. Lisäksi, hidastaa hakun selainten ja tietokoneen kävijöiltä.

Huom. media kirjasto

Jos lataat kuvia sivuston, sinun tulisi välttää lataamalla kuvia upotettu sijainti tiedot (EXIF, GPS). Sivuston kävijät voivat ladata ja purkaa minkä tahansa sijainnin tietoja sivuston kuvat.

  • Artikkelin kirjoittaja: